TANTSULINE ETENDUS "KAUNITAR JA KOLETIS"

Medium Suurejoonelises etenduses teevad kaasa 70 Tantsuteater Polly tantsijat, Eesti Rahvusballeti esitantsija Sergei Upkin, tuntud akrobaadid Andrei Medvedski ning Maksim Nikolajev ja maailma showtantsu meister Angelica Bolhovitina.

Tantsuteater Polly suured ja väikesed artistid esitlevad Narva Kultuurimaja RUGODIV laval rahva ühte lemmikumat muinasjuttu sõprusest ja armastusest.
Belle, noor ja ilus neiu, naudib raamatute lugemist, armastab väga oma isa ja unistab muuta maailma paremaks. Ümbritsev rahvas peab teda natuke imelikuks, kuid Belle sellest ei hooli.
Ühel päeval sõidab neiu isa tööreisile ning kaua aega pole temast midagi kuulda. Belle muretseb ja otsustab minna oma isa otsima. Nii jõuab ta lossi, mille omanik on kuri ja hirmus koletis.
Kõige uudishimulikumaid ootame tantsulisele ja muusikalisele kogupere etendusele, siis saategi teada, mis juhtub edasi.
 

Tantsuteater Polly on üks suurimaid tantsukoole Eestis.
Tantsuteater Polly on mitme Eesti ning rahvusvaheliste tantsufestivalide laureaat ja Grand Prix omanik, heategevuslikke ning loominguliste projektide osaleja.
Tantsuteater Polly on esinenud Lätis, Leedus, Bulgaarias, Inglismaal, Saksamaal, Hispaanias, Itaalias, Portugalis, Venemaal ja Valgevenemaal.
Tantsuteater Polly repertuaaris on etendused "Aladdini võlulamp", "Täpiline lugu või 101 dalmaatsia koera", "Chipollinka ja tema sõbrad", "Sõnakuulmatuse pidu",  "Jõulud Canterville lossis" jm.
Iga Tantsuteater Polly projekt hämmastab oma suursuguse, kirevate kostüümide ja noorte tantsijate professionaalsusega.

Etendus kl 13:00 - eesti keeles
Etendus kl 18:00 - vene keeles


Täiendav info:
[email protected]
+372 58452328

Ürituse korraldaja:
MTÜ Tantsuteater Polly
Reg. nr: 80272379
Veeru tn 22-46 Maardu Harjumaa 74113


Toimumisajad

Vabu kohti: 452, Tavahinnad: 22 €, Soodushinnad: 5-15 €
Vabu kohti: 460, Tavahinnad: 22 €, Soodushinnad: 5-15 €

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti