Endla jazzklubi: Liina Saar trio

Jazzliit 20 ja Endla Jazziklubi | Liina Saar trio
Reedel, 13. septembril 2024

Liina Saar – laul
Joel-Rasmus Remmel – klahvpillid
Mihkel Mälgand – bass

Liina Saare loomingus on fookuses eesti keel, mis on osavasti põimitud maheda ja meloodilise helikeelega. Kõik laulutekstid on spetsiaalselt Liina Saare lauludele kirjutatud, autorite seas Lauri Saatpalu, Jan Kaus, Maian Kärmas, Mingo Rajandi, Tuuli Velling, Lauri Räpp ja Indrek Koff.
Liina Saar ise on öelnud, et kõik, mis tekitab küsimusi ning paneb mõtlema, on tema jaoks inspiratsiooniallikaks. See võib olla nii visuaalne kunst, hea kirjandus, teatrietendus ja loomulikult ka loodus, mis alati tekitab rahu ning annab võimaluse uute ideede sünniks. Oma muusikalisi jutustusi loob autor klaveri abil ning seaded sünnivad koos ansambliliikmetega.

Album „Püüdmata tunne“ sai 2022. aasta EMA autorilaulu kategoorias nominatsiooni ning sellele lisaks ka palju positiivset tagasisidet kuulajatelt ja kriitikutelt saanud. Laulja ja laulukirjutaja Liina Saar on kaasa teinud mitmes originaalloomingut esitavas ansamblis nagu MiaMee, Verbarium, Ajavares, Elletuse. Esmakordselt enda nime alt andis laulja albumi välja 2019. aasta kevadel, mil ilmus autoriplaat „Õhtulaulud“. 2022. aastal ilmunud album „Püüdmata tunne“ on samuti eestikeelne, helikeel võngub albumil autorilaulu ja jazzi lainetel, kaldudes kohati ka retrohõngulise popi maastikule.

Korraldaja võib üritusel teha pilte, videoid ja helisalvestisi ning jagada neid nii osalejatega kui ka avalikes meediakanalites, samuti kasutada sarnaste ürituste turundamiseks.

Kohvikusse pääseb alates kell 21. Kontsert algab peale etenduste lõppu.
Piletid hinnaga 7€ on müügil Piletimaailmas ja teatrikassas.

Eesti Jazzliidu kontsertprogrammi toetavad Kultuuriministeerium ja Kultuurkapital.

Sündmus Facebookis

Korraldaja Endla Jazzklubi

martalottakukk[at]gmail.com



Toimumisajad

Vabu kohti: 5, Tavahinnad: 7 €, Soodushinnad: -

Minu Piletimaailm

Telli uudiskiri

Piletimaailma haldab

SA Eesti Draamateater
Registrikood: 90008264
Pärnu mnt. 5
Tallinn, 10148, Eesti